Ultimul smartphone Pantech va fi lansat in Coreea–Vega S

Pantech Curitel este o companie sud-coreeana specializata in fabricarea de telefoane mobile nu extraordinar de performante, dar accesibile oricarui buzunar. In ultimul timp insa, s-au reprofilat pe smartphone-uri cu sisteme de operare Android, iar ultima lor lansare, Vega S IM-A730S, pare sa fie si cea mai buna de pana acum.

16_pantech-vega-s1

Vega S va fi echipat cu un procesor Snapdragon la 1.2 GHz, memorie RAM DDR2, desi nu a fost precizat cata memorie, un display cu tehnologie touchscreen, diagonala de 4 inch si rezolutie 800×480, posibilitate de redare a video-urilor in format HD si abilitati HSPA+ (Evolved High Speed Packet Access). Un minus la Vega S il reprezinta optiunea celor de la Pantech de a folosi sistemul de operare Android 2.2 Froyo in detrimentul mai actualizatului 2.3 Gingerbread.

Pantech Vega S pare un gadget interesant, dar din pacate nu exista informatii despre pretul la care acesta va fi comercializat. De asemenea, nu stim daca smartphone-ul va ajunge si in Europa prea curand. Cert este ca va fi lansat la sfarsitul acestei luni, iar daca v-a trezit interesul si va aflati si in Coreea la acea vreme, il puteti achizitiona cu un abonament de la compania de telecomunicatii Sky.

Sursa: www.ubergizmo.com

Vrei sa fii la curent cu ultimele informatii despre electronice, gadgeturi si tehnologie? Aboneaza-te prin Twitter, RSS sau E-mail.

Scrie un comentariu

Looking for a reliable WordPress hosting plan? We found the best!
home


HiTechZone.ro