Telefon mobil Nokia 100

De un telefon mobil “fix” (asa cum li se spune mai nou acestor telefoane) are nevoie oricine. Sunt ieftine, usor de utilizat si ce este mai important, bateria tine suficient de mult incat nu te va lasa la greu.

Telefoanele mobile clasice de la Nokia sunt dotate cu baterii cu grad suficient de mare de incarcare in raport cu consumul acestora. Modelul Nokia 100 nu face exceptie, fiind suficient de rezistent la convorbiri de pana la 7 ore.

Telefon mobil Nokia 100Vezi pret

Pentru un telefon clasic, nu face prea multe insa are cateva avantaje fata de alte telefoane din categoria lui, cum ar fi numarul mare de  contacte si mesaje ce pot fi stocate, lanterna incorporata sau ceasul cu alarma cu avertizare vocala.

Specificatii:

Tip tastatura: standard
Retea 2G: 900/1800
Radio FM: DA
Mesagerie: SMS
Bluetooth: NU
USB: NU
GPRS: NU
Infrarosu: NU
Wireless: NU
Porturi: Jack 3,5mm
Durata baterie: 7h convorbire, 840h in asteptare.
Dimensiuni mm(W x H x D): 45.5 x 110 x 14.9
Greutate: 69g
Tip display: TFT
Rezolutie: 128 x 160 px
Numar culori: 65K
SAR (W/kg ): 0.81

Fie ca  ai sau nu un smartphone, un astfel de telefon are rolul sau in buzunarul tau. Este mai practic, rezistent la socuri si la lovituri iar pretul este unul mic, asa ca nu iti va parea atat de rau daca s-a zgariat. Sunt inca multe persoane care nu au renuntat la aceste telefoane clasice, pe care le poarta alaturi de telefoanele destepte.

Dupa parerea mea acest telefon Nokia 100 ramane un cadou ideal pentru parinti si bunici.

sursa: www.eMAG.ro

Vrei sa fii la curent cu ultimele informatii despre electronice, gadgeturi si tehnologie? Aboneaza-te prin Twitter, RSS sau E-mail.

Scrie un comentariu

Looking for a reliable WordPress hosting plan? We found the best!
home


HiTechZone.ro