Sistem Desktop PC Apple MacPro Two cu procesor Intel Xeon 2.40GHz, 12GB, 1TB, ATI Radeon Radeon 5770 1GB

Un sistem bun se cunoaste dupa componente. Performantele pe care le poate oferi Aplle MacPro Two pot atinge limitele pe care ni le dorim. Cu o capacitate de stocare totala de 1 TB, unitatea noastra va fi oricand pregatita sa preia si sa stocheze un volum mare de fisiere si informatii.

Sistem Desktop PC Apple MacPro TwoVezi pret

Placa video ATI Radeon HD5770 este suficient de performanta incat sa ne permita vizualizarea in bune conditii a unor programe sofisticate sau de ce nu a unor jocuri de noua generatie.

Sistemul este accesorizat cu un Mouse Apple Magic si o tastatura Apple care ne vor inlesni introducerea si accesarea datelor, garantand o calitate superioara. Carcasa are un design preofesionist care asigura o buna aerisire a componentelor atunci cand sistemul este suprasolicitat. Pe aceasta au fost montate mai multe porturi, dupa cum se poate vedea si in specificatiile produsului, astfel incat acestea sa ne asigure cat mai multe conectari la unitatile periferice.
Acest sistem poseda un Procesor Intel cu o frecventa de 2400 MHz, fiind intotdeauna la dispozitia noastra gata sa ne inlesneasca lucrul.

Specificatii:

Model Procesor: Intel Xeon
Frecventa procesor: 2400 MHz
Dimensiune Cache procesor: 12288
RAM: DDR3
Frecventa memorie: 1066MHz
Capacitate HDD: 1TB
Interfata HDD: SATA
Capacitate memorie video: 1024MB
Placa video: ATI Radeon HD5770
Tastatura: Tastatura Apple
Mouse: Mouse Apple Magic
Tip sistem: Apple PC
Porturi: Minijack casti(fata)
1 x Audio Optic
5 x USB 2.0(2 fata, 3 spate)
Intrare optica
4 x FireWire 800
DisplayPort
Dimensiuni: 206 x 475 x 511 mm
Greutate: 18.1 Kg

sursa: www.eMAG.ro

Vrei sa fii la curent cu ultimele informatii despre electronice, gadgeturi si tehnologie? Aboneaza-te prin Twitter, RSS sau E-mail.

Scrie un comentariu

Looking for a reliable WordPress hosting plan? We found the best!
home


HiTechZone.ro