Noile modele Sony Vaio: maxima performanta, chic design

Sony aduce primavara in sufletele pasionatilor de tehnologie prin adugarea a 2 notebookuri multimedia VAIO la deja cunoscuta Serie E, 14” VPCEA1S1E si 17” VPCEC1S1E. De ce spun ca aduc primavara? Pentru ca noile modele vin in niste culori menite sa-ti ia ochii si sa-ti smulga cel putin un zambet.

displaymedia.ashx

Seria E de la VAIO a fost special conceputa pentru a fi user friendly, motiv pentru care majoritatea activitatilor pot fi intreprinse cu un singur click sau un singur buton special amplasat. Un exemplu excelent este butonul WEB care iti permite sa navighezi pe net fara a mai incarca sistemul de operare. De asemenea, butonul ASSIST ofera acces instantaneu la centrul pentru diagnosticare, suport si mentenanta VAIO.

Serie E 14” si 17” au mai multe lucruri in comun, cum ar fi ultimele procesoare din 2010 Intel Core care impreuna cu cei 4GB DDR3 asigura executarea rapida a oricarei aplicatii si chiar rularea mai multora in paralel. De editarea imaginilor si redarea filmelor in format HD se ocupa ultimele placi video din Seria 5000 a celor de la ATI Mobility Radeon. Pe lateral sunt montate 3 porturi USB 2.0 la care se adauga un al patrulea port de mare viteza eSATA/USB garantand o viteza de transfer de pana la 5 ori mai mare decat printr-un port obisnuit. Sistemul de operare este ultimul de la Microsoft, adica Windows 7.

De altfel, tot pentru a veni in intampinarea utilizatorilor, Sony a lansat aplicatia Media Gallery care poate fi accesata tot dintr-un buton de pe panoul frontal si ajuta la explorarea si editarea colectiilor de fotografii, sunete si filme.

VAIO Seria E 14” se evidentiaza prin designul sau extravagant si placut ochiului. Finisajele glossy de culoare alba sau neagra impreuna cu un roz viu sau un albastru sau un verde nu iti vor lua numai tie ochii, ci si celor din jurul tau. Garantat. 

displaymedia1.ashx displaymedia2.ashx

Pe parte tehnica, Serie E 14” ofera, ei bine, un display cu diagonala de 14 inchi (35.5 cm), rezolutie de 1600×900 si aspect ratio de 16:9 asigurand o redare fidela a filmelor si fotografiilor digitale. 

displaymedia3.ashx displaymedia4.ashx

VAIO Serie E 17" abordeaza un look ceva mai serios prin carcasa sa slim eleganta, dar destul de incapatoare pentru 2 hard-diskuri, memoria maxima de stocare fiind de 1 TB (2 x 500 GB). Display-ul are o diagonala de 17 inchi (43.8 cm) si include, ca si modelul de 14”, un LED backlight. La cerere, laptopurile pot fi echipate cu rezolutie Full HD pentru o imagine ultra-clara si pentru cea mai buna experienta in vizionarea filmelor in format Blu-Ray.

displaymedia5.ashx displaymedia6.ashx

displaymedia7.ashx displaymedia8.ashx

In cazul in care va hotarati sa comandati noile laptopuri de la Sony VAIO on-line, aveti posibilitatea de a le configura dupa placul vostru, putand opta pentru varii modele de procesoare, tipul de LCD display, drive Blu-Ray Disc sau 6 GB RAM. In functie de locatie, noile modele de notebookuri Sony VAIO VPCEA1S1E si VPCEC1S1E vor fi disponibile fie de la sfarsitul lunii martie, fie la inceputul lunii aprilie.

Sursa: www.presscentre.sony.eu

Vrei sa fii la curent cu ultimele informatii despre electronice, gadgeturi si tehnologie? Aboneaza-te prin Twitter, RSS sau E-mail.

Scrie un comentariu

Looking for a reliable WordPress hosting plan? We found the best!
home


HiTechZone.ro