iPod touch 8GB

Un iPod reprezinta un gadget remarcabil pentru cei ce nu-si pot dezlipi castile de pe urechi. iPod touch  este gadgetul numai bun de purtat in buzunar de astfel de persoane care asculta muzica la fiecare pas. Are un design placut, se aseamana cu un smartphone si chiar ii imprumuta din calitati si caracteristici. Are o capacitate de 8 GB pe care utilizatorii o pot folosi pentru stocarea fisierelor audio si video pe care le pot asculta incontinuu pana la 40 de ore fara a se epuiza bateria.Vezi pret

Ecranul de 3.5 inch este prevazut cu tehnologia multi-touch si suporta o rezolutie de 960 x 640 p pentru ca videoclipurile sa fie redate la o calitate rezonabila pentru un astfel de dispozitiv.  Tehnologia WiFi permite conectarea la internet si navigarea pe pagini web de unde ne putem descarca muzica in timp real, sau putem asculta melodiile preferate direct din paginile web de profil.Suporta o gama larga de formate audio si video, ceea ce inlesneste redarea multor tipuri de fisiere si ii sporeste eficacitatea.

Cu ajutorul camerei foto si video din fata si din spatele dispozitivului se pot face videoclipuri de ce nu muzicale, creandu-si fiecare propria varianta de videoclip a piesei preferate.

Specificatii:

Capacitate:8 GB
Durata de functionare:Audio: 40 ore, Video: 7 ore
Ecran:3.5 inch Multi-Touch
Rezolutie: 960 x 640
Formate suportate:
AAC
Protected AAC (iTunes Store)
HE-AAC
MP3
Audible (format 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX, si AAX+)
Apple Lossless
AIFF
WAV
m4v
MP4
mov
AVI
Porturi:Conector Dock, 3.5 mm
Dimensiuni (W x H x D mm):58.9 x 110 x 7.2
Greutate:101 g
Altele:
Camera (spate): Video HD (720p) 30 fps, Foto 960 x 720
Camera: Video 30 fps si Foto calitate VGA
Wi-Fi
G-sensor 3 axe
Accelerometru
Light sensor
Alimentare:Via USB, Baterie Li-Ion

Dimensiunile sale sunt conforme cu exigentele utilizatorilor iar greutatea de numai 101 g il face usor de manevrat si de purtat in buzzunar, fara a atarna prea greu.

sursa: www.eMAG.ro

Vrei sa fii la curent cu ultimele informatii despre electronice, gadgeturi si tehnologie? Aboneaza-te prin Twitter, RSS sau E-mail.

Scrie un comentariu

Looking for a reliable WordPress hosting plan? We found the best!
home


HiTechZone.ro