Informatii proaspete despre noul Dell Alienware M17x

Dell a “reusit” sa scape informatii despre a treia generatie de notebook-uri Alienware M17x, cunoscuta ca R3 (Revision 3).

new-dell-m17x-alienware

Noul notebook Alienware va avea un display cu diagonala de 17 inch, placa video facand parte din seria Mobility Radeon HD 6000, cele mai vehiculate fiind Radeon 6870 si 6970; la alegere se poate instala GeForce GTX 460M de la nVidia. Noul design se pare ca se va axa pe playback video in format HD, iar un procesor produs de SiBEAM va putea transmite semnal video HD wireless catre televizor. De asmenea, utilizatorilor li se va oferi optiunea unui display 3D pentru filmele Blu-ray si jocurile ce suporta acest format. Despre acumulatorul notebook-ului umbla zvonul ca va fi unul cu noua celule, crescand astfel autonomia. Designul este unul cu care Alienware ne-a obisnuit deja, mica deosebire facand-o nuanta de rosu predominanta pe carcasa laptop-ului.

Sursa: www.ubergizmo.com

Vrei sa fii la curent cu ultimele informatii despre electronice, gadgeturi si tehnologie? Aboneaza-te prin Twitter, RSS sau E-mail.

Scrie un comentariu

Looking for a reliable WordPress hosting plan? We found the best!
home


HiTechZone.ro